Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде благодійний Бал патріотів

У Харкові пройде благодійний Бал патріотів

Кошти, зібрані під час заходу, підуть на на допомогу дітям сімей військових, загиблих у зоні АТО та розробку соціальної інтернет-платформи «Небайдужі».

На бал, який відбудеться 25 жовтня у бальній залі готелю «Premier Palace», запрошено учасників АТО та їхніх родин, волонтерів, а також патріотичних харків’ян.

Захід передбачає насичену концертну програму: виступи київського гурту «TaRuta», відомого музичного гурту Харківщини «Папа Карло» та співака, композитора і письменника Бориса Севастьянова, а також театрально-танцювальну виставу від студії танцю «All stars» та віденський вальс від 30 пар учасників, які протягом місяця готувалися до нього.

Під час заходу буде проведено благодійний аукціон. Серед лотів - картини відомих харківських художників. Зібрані кошти підуть на розробку соціальної інтернет-платформи «Небайдужі».

«Мета платформи – об’єднати людей, які потребують допомоги, і осіб та організацій соціальної сфери, які цю допомогу зможуть надати, - пояснив організатор акції, лідер ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» Олексій Курцев. - Багато людей за покликом серця намагаються допомогти нужденним, але зазвичай це адресна допомога конкретній родині, конкретній дитині тощо. Але ж стільки людей залишаються непочутими! Саме така платформа, як «Небайдужі», дійсно зможе стати єдиною базою добрих справ, до того ж все буде максимально прозоро і доступно для кожного. Хто не має змоги допомагати матеріально, зможе знайти для себе категорії допомоги, де єдине, що потрібно – це добре серце та трохи особистого часу».

ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» проводить благодійні бали в Харкові протягом трьох років. Кошти, зібрані на минулих заходах, було передано постраждалим від бойових дій у зоні АТО, на обладнання шпиталю для поранених у м. Часів Яр, на допомогу школам-інтернатам для дітей з психоневрологічними захворюваннями тощо.

Співорганізаторами балу стали волонтерські організації, організації ветеранів АТО, благодійні фонди та громадські діячі Харківщини.

Початок балу - о 19:00. Збір гостей - о 18:30.

Щодо акредитації ЗМІ на захід звертатися за тел.: (099) 655-05-57, eliteofthenation@gmail.com, Кладійова Анастасія.