Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенію Шахненку дякували за допомогу ХОДА в рішенні житлово-комунальних питань

Євгенію Шахненку дякували за допомогу ХОДА в рішенні житлово-комунальних питань

20 жовтня заступник голови облдержадміністрації провів особистий прийом громадян.

У ході прийому харків'янка, яка раніше зверталася до Євгенія Шахненка за допомогою у встановленні лічильника на воду і просила про реструктуризацію боргів за комунальні послуги, прийшла подякувати йому за успішне вирішення питання.

Також на прийом до заступника голови звернулися мешканці селища Благодатне Харківського району. Вони повідомили, що через аварійний стан дороги по вулиці Шкільна перестала ходити маршрутка, проїзд автотранспорту ускладнений. За словами заявників, ремонту потребує 1 км дороги.

Євгеній Шахненко зв'язався з керівниками Служби автомобільних доріг у Харківській області та пояснив, як буде вирішуватися проблема.

«У понеділок я буду знати ситуацію і розуміти, чи встигнуть дорожники в цьому році відремонтувати цю ділянку. У будь-якому випадку проблему буде вирішено. Про відновлення автобусного маршруту будемо говорити з керівництвом Харківського району», - сказав Євгеній Шахненко.

Пенсіонерка з села Івашки Золочівського району просила Євгенія Шахненка допомогти в проведенні перерахунку за використану електроенергію. Власник садової ділянки поблизу Кочетку Чугуївського району розповів про проблеми з енергопостачанням.

Крім того, жителі області зверталися до Євгенія Шахненка з питаннями про перевірку підготовки багатоквартирного будинку до зимового періоду і під'єднання газопостачання до житлового будинку.

Євгеній Шахненко запевнив, що детально вивчить озвучені заявниками питання. Всі, хто прийшов на прийом, у разі потреби, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА.