Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» підписано низку меморандумів

У рамках форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» підписано низку меморандумів

Зокрема, три документи щодо співробітництва ХОДА та міжнародних організацій підписала керівник області Юлія Світлична.

Так, під час пленарного засідання форуму завірили два документи, результатом реалізації яких стане проектна підтримка малого та середнього бізнесу. Це Меморандум про співпрацю між ХОДА, ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» та Міжнародною радою шведської промисловості (NIR) та Меморандум про співпрацю між ХОДА, ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» та Українсько-німецьким фондом.

Третім меморандумом, який підписала голова ХОДА Юлія Світлична, став документ про співпрацю між ХОДА та Українською асоціацією шовкового шляху «SilkLink», яка допомагає складати інвестиційні проекти відповідно до вимог китайської сторони.

Також у ході пленарного засідання форуму було підписано меморандуми про розширення співпраці між Харківським національним технічним університетом сільського господарства ім. П.Василенка та ТОВ «Укрфармінг» – офіційним дистриб’ютором всесвітньо відомого виробника агротехніки, компанії «Case IH» - і про стратегічне партнерство між «Харківським тракторним заводом» та НТУ «ХПІ».

Більше фото