Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА провели семінар з питань запобігання та протидії корупції

У ХОДА провели семінар з питань запобігання та протидії корупції

Учасниками заходу стали представники РДА Харківщини та структурних підрозділів облдержадміністрації.

Тематичний семінар «Запобігання, врегулювання конфлікту інтересів та правові засади запобігання та протидії корупції», організований сектором з питань запобігання та виявлення корупції апарату ХОДА, відбувся 21 вересня. У ході семінару інформацію уповноваженим особам з питань запобігання та виявлення корупції РДА та ХОДА надали заступник керівника апарату облдержадміністрації Валентина Волік, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату ХОДА Костянтин Ісаєв та головний спеціаліст сектору Олександр Денисов.

Зокрема, Костянтин Ісаєв ознайомив присутніх з основними принципами запобігання та врегулювання конфлікту інтересів під час виконання службових обов’язків на державній службі та надав практичні приклади зі вказаної тематики.

Олександр Денисов розповів про правові засади запобігання та протидії корупції в органах державної влади та навів детальну статистику щодо стану протидії корупції на території Харківської області в 2016 - 2017 рр. за інформацією територіального управління Державної судової адміністрації в Харківській області.