Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко представив громаді Дворічанського району нову голову РДА

Євгеній Шахненко представив громаді Дворічанського району нову голову РДА

З 19 вересня район очолює Ірина Григоренко.

Розпорядження про її призначення 18 вересня підписав Президент України.

Євгеній Шахненко привітав нову голову РДА від імені глави ХОДА Юлії Світличної.

«Ірина Володимирівна працює в районі тривалий час. Вона тут народилася. Закінчила Харківський сільськогосподарський інститут ім. Докучаєва. За спеціальністю – економіст. Людина, яка справді знає державну службу, її стаж – понад 20 років. Вона має колосальний досвід», - підкреслив заступник голови ХОДА.

Він відзначив, що за той час, коли Ірина Григоренко виконувала обов’язки голови РДА, вона продемонструвала себе ефективним управлінцем, який вміє захищати інтереси свого району. Євгеній Шахненко також позначив ключові задачі, які стоять перед керівництвом Дворічанщини. Серед них – створення в районі умов для залучення інвестицій, підтримка розвитку головної галузі району – сільського господарства, активізація ремонту доріг місцевого значення тощо.

Ірина Григоренко, у свою чергу, подякувала за довіру Президенту України та голові ХОДА Юлії Світличній.

«Я розумію, що це призначення є не винагородою, а великим іспитом, великим випробуванням для мене, - сказала голова Дворічанської РДА. - Я впевнена, що всі ми спільними зусиллями можемо створити сприятливі умови для кожного жителя Дворічанщини. Великі питання сьогодення, які необхідно вирішувати, - це й створення сприятливих умов для малого та середнього бізнесу, нових робочих місць, збільшення заробітної плати. Створення умов для головної галузі нашого району – сільськогосподарського товаровиробництва».

Нову очільницю Дворічанщини привітав і її попередник на посаді голови РДА – Валерій Приходько, який зараз керує Шевченківським районом.

«Саме Дворічанський район завжди демонстрував області єдність, міць і, виходячи до людей, завжди показував, що влада єдина, а громада – разом із владою. Ви, Ірино Володимирівно, тепер особисто побачите те, яка є підтримка, яка міцна команда в області, лідером якої є Юлія Світлична», - сказав голова Шевченківської РДА.

Нагадаємо, Ірині Григоренко 52 роки. У 1989 році закінчила Харківський сільськогосподарський інститут ім. В.В. Докучаєва (економіка та організація сільського господарства, економіст-організатор сільськогосподарського виробництва).

Стаж держслужби - понад 24 роки. З квітня 2016 року Ірина Григоренко обіймала посаду заступника голови – керівника апарату Дворічанської районної державної адміністрації.