Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мобільні групи, що реагують на випадки порушень прав землевласників, зробили вже 36 виїздів у райони

Мобільні групи, що реагують на випадки порушень прав землевласників, зробили вже 36 виїздів у райони

Про це повідомив перший заступник голови ХОДА Марк Беккер у ході селекторної наради під головуванням Степана Кубіва.

На нараді під керівництвом Першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку та торгівлі України розглянули результати роботи оперативних штабів мобільного реагування на випадки порушень прав землевласників і землекористувачів за місяць. Також розглянули ситуацію, що склалася в регіонах із захистом майнових прав власників та орендарів земельних ділянок.

«Головним управлінням юстиції в Харківській області спільно з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Луганській та Харківській областях здійснено виїзди до переважної більшості районів області, - повідомив у ході наради перший заступник голови ХОДА Марк Беккер. – Жителі районів змогли отримати необхідні правові консультації. Під час 36 виїздів працівниками було надано 290 роз'яснень. Робота оперативного штабу триває».

Нагадаємо, в нашій області оперативний штаб мобільного реагування на випадки порушень прав землевласників і землекористувачів було створено Розпорядженням голови ХОДА Юлії Світличної від 15.08.2017 № 399. Метою діяльності штабу є боротьба зі спробами рейдерських захоплень земель та зібраного урожаю. Очолив штаб перший заступник голови ХОДА Марк Беккер.

Телефони гарячої лінії оперативного штабу: (057) 705-01-59, (066) 339-10-58.