Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко провів прийом громадян у Золочівському районі

Євгеній Шахненко провів прийом громадян у Золочівському районі

Місцеві жителі зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні питань будівництва та розвитку інфраструктури.

Представники Одноробівської сільської ради у ході прийому озвучили прохання щодо будівництва водогону в населеному пункті. Євгеній Шахненко зазначив, що задля його вирішення потрібно оформити необхідні документи.

«Для початку потрібно розробити проектно-кошторисну документацію. І потім буде розглянуто питання щодо включення проекту до Програми соціально-економічного розвитку Харківської області», - сказав заступник керівника області. 

Також у ході прийому Довжицький сільський голова Валентина Коник подякувала керівництву області за ремонт дороги Золочів – Довжик. Вона також передала прохання жителів села стосовно продовження ремонту покриття на наступному відрізку.

«Якщо в нас буде якісна дорога, то буде відкрито автобусний маршрут Довжик - Харків. Це надзвичайно важливо для жителів населеного пункту, адже багато хто з них щодня  їздить на роботу до Першої столиці», - сказала заявниця. 

Євгеній Шахненко зазначив, що, зважаючи на актуальність озвучених проблем, всі прохання та пропозиції жителів району обов’язково будуть враховані. Вирішення питань, озвучених у ході прийому, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль.