Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У будинках на вул. Арсенальній у Балаклії встановили вже 141 котел для індивідуального опалення

У будинках на вул. Арсенальній у Балаклії встановили вже 141 котел для індивідуального опалення

У місті, що постраждало від НС на 65-му військовому арсеналі, пройшло чергове засідання обласного штабу щодо відновлювальних робіт.

Захід провели заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко та голова Балаклійської РДА Степан Масельський. Під час засідання штабу представники будівельних організацій відзвітували про хід виконання робіт по всіх об’єктах. Так, на сьогодні майже завершено роботи, які виконуються коштом першого траншу з державного бюджету на 100 млн грн. Посиленими темпами будівельники працюють на додаткових роботах та додаткових об'єктах. Наразі керівництво області та району ставить перед підрядниками завдання щодо прибирання будівельного сміття та упорядкування територій.

«Необхідним транспортом, навантажувачем, машинами – ми забезпечимо. До вас прохання - прибрати сміття та біля всіх об’єктів навести ідеальний порядок», – звернувся до представників будівельних організацій Степан Масельський.

Окремо було розглянуто питання щодо переведення на індивідуальне опалення житлових будинків на вул. Арсенальній. Тут триває робота з монтажу опалювальних приладів – двоконтурних котлів. З 364-х котлів, які потрібно встановити, встановили вже 141. Наступним етапом буде під'єднання відповідного обладнання, облаштування газовими лічильниками та проведення інших робіт.

«Усі роботи з переведення на індивідуальне опалення необхідно завершити до 15 вересня», - підкреслив Євгеній Шахненко.