Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У вересні на Харківщині пройде футбольний матч між Україною та Туреччиною

У вересні на Харківщині пройде футбольний матч між Україною та Туреччиною

4 серпня в ХОДА обговорили організаційні та питання безпеки проведення футбольного матчу 7-го туру групового етапу кваліфікації на чемпіонат світу - 2018 між національними збірними командами України та Туреччини.

Службова нарада пройшла під керівництвом заступника голови ХОДА Олександра Скакуна. Також у заході взяли участь представники профільних департаментів ХОДА та Федерації футболу України, фахівці силових відомств, ДСНС та інших структур, яких буде залучено до проведення чемпіонату.

«Потрібно посилити роботу всіх силових відомств, яких залучено до проведення матчу. Кожен підрозділ має спрацювати злагоджено та ефективно», - сказав Олександр Скакун.

Особливу увагу в ході наради фахівці приділили питанням безпеки. Мова йшла про розміщення вболівальників та спортсменів, продаж та бронювання квитків, організацію схеми дорожнього руху в місті, зокрема - руху автобусів з вболівальниками з Туреччини від аеропорту до стадіону, влаштування автостоянок та інше.

Міжнародний спортивний захід відбудеться 2 вересня на стадіоні «Металіст».

Нагадаємо, великий футбол вдалося повернути до Харкова в листопаді 2016 року, коли на стадіоні «Металіст» пройшов перший за три роки міжнародний матч між збірними України та Сербії. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям ФФУ та Харківської облдержадміністрації. Питання повернення в регіон великого футболу порушила голова ХОДА Юлія Світлична, звернувшись з пропозицією про співпрацю до президента Федерації футболу України. Результатом став підписаний сторонами меморандум, цілями якого є популяризація та розвиток футболу на території Харківської області.