Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи із заміни вікон у Великобурлуцькій школі завершать до 1 вересня

Роботи із заміни вікон у Великобурлуцькій школі завершать до 1 вересня

27 липня голова ХОДА Юлія Світлична перебуває з робочою поїздкою у Великобурлуцькому районі.

Так, Юлія Світлична оглянула стан доріг та об’єктів комунального господарства Великобурлуччини, поспілкувалася з керівництвом та мешканцями й відвідала Великобурлуцьку ЗОШ, яку планують у майбутньому зробити опорною.

«За останні три роки ми змогли суттєво покращити матеріально-технічну базу школи, - відзначила керівник області. - Так, у 2016 році оновили обладнання для харчоблоків, встановили 12 комплектів комп’ютерів. За цей час також оновили меблі в класах. Зараз тривають роботи із заміни вікон, і до 1 вересня всі класи стовідсотково будуть забезпечені новими пластиковими вікнами, що дасть змогу навчати дітей у комфортних, теплих приміщеннях».

У Великобурлуцькій ЗОШ навчаються близько 500 учнів, понад 200 з них – з найближчих населених пунктів: сіл Шевченкове, Плоске, Заміст, Горяне та Манцівка.

Підбиваючи проміжні підсумки поїздки на Великобурлуччину, Юлія Світлична також відзначила, що найближчим часом тут будуть проведені роботи з оновлення об’єктів сфери ЖКГ.

«Будемо проводити роботу стосовно оновлення водогону. Біля 80 % мешканців міста Бурлук отримають воду через цей водогін. Ремонту не було 40 років, роботи багато, будемо працювати, - сказала керівник області. – Також ми вже завершили роботу з переведення на індивідуальне опалення близько 700 абонентів у Приколотному. Люди були в скрутній ситуації, могли залишитися без опалення, сьогодні всі 700 абонентів уже перепідключені».

Серед проблемних питань району Юлія Світлична також відзначила стан дорожнього покриття. Вона повідомила, що в першу чергу ремонтувати будуть дорогу від Приколотного до Великого Бурлука, також до ладу приведуть напрямок на Старий Салтів.

Більше фото