Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» експонуватиметься виставка Юрія Кузнєцова «За покликом пензля»

У галереї «Мистецтво Слобожанщини» експонуватиметься виставка Юрія Кузнєцова «За покликом пензля»

Роботи можна подивитись з 4 по 19 серпня за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх.

Юрій Кузнєцов почав свою творчу діяльність, як художник, порівняно недавно, трохи понад року тому. Але живописом цікавився все життя. Своєрідними вчителями і помічниками в самовдосконаленні стали роботи таких відомих сучасних художників як Джеремі Манн (США), Тібор Надь (Словаччина), Джозеф Збуквіч (Словаччина), Юстина Копана (Польща), Дмитро Даниш (Україна), Гліб Голубецький (Росія).

Бажання висловити свої емоції і враження на полотні спонукало взятися за пензлі з мастихіном і спробувати свої сили в написанні міських пейзажів рідного міста і закордоння, природи і одного з улюблених сюжетів - яхт.

«Вперше експонуючи свої роботи, Юрій Кузнєцов пропонує на суд глядачеві різноманіття і багатогранність: легкість і поривчастість, умиротворення і спокій, різні сюжети, пори року і доби. Але більшість полотен автора об'єднує експресія і рух, неприхована любов до життя і до кожного, навіть самого пересічного, моменту», - зазначають організатори.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 4 серпня о 19:00 (вхід на відкриття заходу - за запрошеннями).

Під час роботи персональної виставки живопису Юрія Кузнєцова «За покликом пензля» відбудеться низка культурологічних заходів:

9 серпня о 17:00 – перегляд євроконцерту «Берлінська філармонія - 2008». Соліст - Вадим Рєпін (скрипка), диригент - Сімон Реттл. Звучатимуть твори Стравінського, Бруха, Бетховена.

16 серпня о 17:00 – відкрите інтерв'ю в форматі «Театри Харківщини» з режисером Харківського державного академічного російського драматичного театру імені О.С. Пушкіна Ольгою Турутя-Прасоловою.

18 серпня о 17:00 – творча зустріч з елементами майстер-шоу з автором персональної виставки живопису «За покликом пензля» Юрієм Кузнєцовим.

На усі заходи вхід - вільний.