Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На наступному тижні розпочнеться ремонт дороги між Близнюківським та Барвінківським районами

На наступному тижні розпочнеться ремонт дороги між Близнюківським та Барвінківським районами

Під час прес-конференції 20 липня за дорученням голови ХОДА Юлії Світличної дорожні служби доповіли про ремонтні роботи, що ведуться в області.

За даними першого заступника начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергія Пляки, щоденно на об’єктах регіону працювало близько 45 бригад облавтодору (по 10-12 працівників) та ще 12 залучених дорожніх підприємств.

«Наразі в роботі всі 35 об’єктів, ремонт яких запланований у цьому році. Всі вони охоплені безпосередніми чи підготовчими роботами або там проходить тендерна процедура», - зазначив Сергій Пляка.

Так, на завершальному етапі ремонт ділянки протяжністю 7,3 км біля міста Ізюм на трасі Київ-Харків-Довжанський. Зараз ведуться роботи з улаштування вирівнювального шару на всій протяжності ділянки. Асфальтування буде завершено протягом 4-5 днів. Крім того, в Ізюмі тривають роботи з ремонту мосту. Зараз фахівці облаштовують гідроізоляцію, і на наступному тижні будуть розпочаті роботи з нанесення асфальтного покриття.

Також на минулому тижні почалися підготовчі роботи з ремонту дороги Фартушне-Цапівка-Гуринівка. Було впорядковано узбіччя. Наразі туди завозяться матеріали для проведення робіт з посилення основи обраних ділянок. Дорожники обіцяють повністю провести ремонт дороги до 1 вересня.

Продовжуються роботи на дорозі Чугуїв – Мілове через Куп’янськ. Зараз на 10-кілометровій ділянці перед селищем Шевченкове триває облаштування нової основи з посиленням за методом холодного ресайклінгу. Влаштовується асфальтне покриття в Коломацькому районі: від Коломаку в бік Водяного.

«Сьогодні розпочалися роботи з асфальтування першої ділянки протяжністю 7,2 км між селами Таранівка та Спасів Скит Зміївського району на дорозі Мерефа–Лозова-Павлоград. У понеділок будуть розпочаті підготовчі роботи з влаштування основи покриття в Близнюківському районі між райцентрами Близнюки та Барвінкове», - повідомив Сергій Пляка.

Крім того, на цьому тижні дорожники планують закінчити ремонт під’їзду до села Хлібне Лозівського району, а в Краснокутському районі - ремонт дороги в бік Любівки.

За словами директора ДП «Харківський облавтодор» Ігоря Турченка, у звітному періоді тривали також роботи з ямкового ремонту на дорозі Київ-Харків-Довжанський від міста Чугуїв до кордону з Донецькою областю. Наразі основні роботи закінчено.

«Зараз виконується нанесення горизонтальної дорожньої розмітки та заміна дорожніх знаків», - розповів Ігор Турченко.

За його словами, облавтодор закінчив роботи на дорозі Харків-Охтирка від Солоницівки до міста Богодухів. Проведено ямковий ремонт від Куп'янська до Чугуєва на трасі Чугуїв-Мілове. Продовжуються роботи на шляху Харків-Вовчанськ.

«Також працюємо на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка та Мерефа-Павлоград. Роботи на умовах співфінансування з місцевого бюджету тривають у Балаклійському, Первомайському, Кегичівському, Шевченківському, Валківському, Коломацькому та Богодухівському районах», - повідомив Ігор Турченко.