Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові обговорять питання енергоефективності

У Харкові обговорять питання енергоефективності

Семінар за темою «ЕСКО та енергоменеджмент – ефективні інструменти утеплення бюджетних установ без залучення бюджетних коштів» відбудеться 7 липня.

Захід проводять Держенергоефективності спільно з Представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні за участю ХОДА.

Представники Держенергоефективності та експерти роз’яснюватимуть переваги укладення ЕСКО-договорів для комплексної термомодернізації будівель бюджетних установ, а також особливості впровадження енергоменеджменту у бюджетній сфері.

«ЕСКО-інвестори поділяться враженнями від роботи за ЕСКО-договорами, розкажуть як швидко повертаються вкладені у модернізацію об’єктів кошти та поінформують, що стимулює їх збільшувати кількість таких ЕСКО-проектів», - розповідають організатори.

Серед ключових питань семінару - повернення ЕСКО-інвестицій-2016, перші заощадження у бюджеті-2017 та енергоменеджмент у бюджетній сфері: реалії енергоефективності без капіталовкладень.

До участі у заході запрошуються головні розпорядники бюджетних коштів ОДА та РДА, міських рад, керівники бюджетних установ, ЕСКО-компанії, компанії-виробники та рітейлори енергоефективного обладнання і матеріалів, будівельні компанії, представників бізнесу та громадськості.

Час проведення заходу: з 10:00 до 12:00 за адресою: конференц-зала Держпрому, 7 під’їзд, 4 поверх.

Підхід до преси заплановано на 09:45-10:00.

Програму семінару можна переглянути тут.

Участь у семінарі безкоштовна.

За більш детальною інформацією щодо заходу можна звертатися до Управління ПЕК Харківської ОДА – (057) 705-16-02.

Акредитація ЗМІ проводиться за тел.: (097) 596-70-88, (044) 590-59-65 та saeepressa@gmail.com.