Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Куп’янську обговорили cтан підготовки трьох районів до опалювального сезону

У Куп’янську обговорили cтан підготовки трьох районів до опалювального сезону

Євгеній Шахненко очолив виїзне засідання обласного штабу з питань підготовки госпкомплексу та об'єктів соцсфери до функціонування в осінньо-зимовий період.

На заході керівники трьох районів області (Дворічанського, Куп'янського, Шеченківського) та міста Куп'янськ доповіли заступнику голови ХОДА про хід підготовки до наступного опалювального сезону та озвучили основні проблеми, які виникають у процесі підготовки.

Євгеній Шахненко вказав на недостатню роботу цих районів та міста Куп'янськ з питання створення ОСББ, оформлення ними «теплих» кредитів. Також заступник голови облдержадміністрації наголосив на необхідності активізувати роботу щодо оснащення житлового фонду приладами обліку тепла.

«Облік житлового тепла та раціональне використання ресурсів — питання енергетичної безпеки України» - зазначив заступник керівника області.

Відповідаючи на поставлені питання, Євгеній Шахненко пояснив, що перш ніж встановлювати лічильники на весь багатоквартирний будинок, слід уважно вивчити думку мешканців та дати їм можливість встановити індивідуальні прилади обліку.

На засіданні штабу було також обговорено питання ремонту доріг. Перед присутніми виступив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка. Він ознайомив учасників засідання з планом ремонту доріг державного значення на 2017 рік. Зокрема, він зазначив, що до кінця вересня буде завершено ремонтні роботи на ділянках дороги Чугуїв - Мілове, що проходить Чугуївським та Шевченківським районами. Буде проведений ямковий ремонт на ділянці дороги від кордону Куп'янського району до м. Куп'янська та капітальний ремонт дороги у м. Куп'янську від м-ну Ювілейний до центру міста.