Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Шестак - у півфіналі Чемпіонату Європи з боксу

Юрій Шестак - у півфіналі Чемпіонату Європи з боксу

21 червня на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків, який триває в Харкові, відбулися чвертьфінальні поєдинки. З двох харків’ян далі пройшов лише один.

У ваговій категорії до 60 кг представник харківської школи боксу Юрій Шестак здобув важку перемогу над срібним призером Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро французом Софьєном Уміха роздільним рішенням суддів 3:2. Таким чином, Юрій уже гарантував собі та Харкову медаль домашнього Євро. Наступним суперником харків’янина стане боксер із Англії Каллум Френч.

Із суперником з Франції зустрівся у чвертьфіналі також і Рамазан Муслімов. На жаль, пройти Поля Омба Біонголо харків’янину не вдалося. Після впевнено проведеного другого раунду, в якому рефері двічі фіксував нокдаун француза, третій раунд Рамазан повністю провалив та, навіть, сам опинився в нокдауні. Врешті судді віддали перемогу французькому боксеру роздільним рішенням 3:2.

Нагадаємо, що вихід до чвертьфіналу гарантував боксерам виступ на чемпіонаті світу, який відбудеться наприкінці серпня в Німеччині.

До півфіналу чемпіонату Європи пробилися ще шість українців. Крім Юрія Шестака, за вихід у фінал змагатимуться Дмитро Замотаєв (вагова категорія до 52 кг), Микола Буценко (вагова категорія до 56 кг), Євгеній Барабанов (вагова категорія до 69 кг), Євгеній Хижняк (вагова категорія до 75 кг) та Віктор Вихрист (вагова категорія понад 91 кг).

Півфінальні поєдинки відбудуться 23 червня.