Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На чемпіонаті України з легкої атлетики харків’яни вибороли друге місце

На чемпіонаті України з легкої атлетики харків’яни вибороли друге місце

З 14 по 16 червня в Харкові на стадіоні «Динамо» пройшов чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2002 року народження та молодше.

Участь в змаганнях брали 612 юних легкоатлетів з 24 областей України та міста Києва. Харківська область була представлена 52 атлетами, які здобули 2 золоті, 4 срібні та 5 бронзових медалей.

Чемпіонками України стали Тетяна Гамора - стрибки з жердиною (3.50 м) та Дарина Кривша – семиборство (4236 очок).

Срібними призерами стали Софія Ромасюк (штовхання ядра), Юлія Матвієвська (стрибки у довжину), Катерина Павленко (стрибки з жердиною) та чоловіча естафетна команда у складі Даніїла Стойко, Самуеля Едокпаї, Антона Богданова та Богдана Томаха. 

Бронзові нагороди завоювали Яна Ірклієнко (біг на 100 м), Антон Богданов (біг на 200 м), Аліна Волошина (метання спису), Ольга Захарова (біг на 800 м), Анастасія Матузна (біг на 100 м з бар’єрами).

У загальнокомандному заліку Харківська область із сумою 648 очок виборола друге місце. Перемога була за збірною Дніпропетровської області, третє місце посіли легкоатлети Київської області.

Також у рамках змагань проводилася першість серед ДЮСШ та СДЮШОР. Команда КСДЮШОР «Динамо» виборола перше місце серед 14 команд. Команда КДЮСШ «ХТЗ» посіла друге місце серед 54 команд, поступившись першим місцем ДЮСШ Любешівська з Волинської області.