Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко перевірив готовність служб Дергачівського та Золочівського районів до опалювального сезону

Євгеній Шахненко перевірив готовність служб Дергачівського та Золочівського районів до опалювального сезону

8 червня в Дергачах відбулось перше виїзне засідання обласного штабу з підготовки до опалювального сезону 2017/2018 років.

У ході засідання керівництво Дергачівської та Золочівської райдержадміністрацій звітувало про проведену на сьогодні роботу в районах та райцентрах.

«Відзначаю як позитивний момент, що плани в районах розроблені, тому закликаю керівників чітко й послідовно їх виконувати», - зауважив Євгеній Шахненко. 

Також на засіданні були розглянуті питання проведення в районах енергоаудиту з метою визначення найбільш оптимальних енергоефективних заходів, підписання теплопостачальними підприємствами районів договорів на газопостачання з НАК «Нафтогаз», заборгованості комунальних підприємств за енергоносії та шляхи її погашення.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк зазначив, що робота з підготовки до опалювального сезону у Дергачівському та Золочівському районах проходить задовільно, відповідно до складених графіків. Підсумки проведеної роботи підведуть у вересні поточного року.