Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Валерій Приходько почав роботу на посаді голови Шевченківської РДА

Валерій Приходько почав роботу на посаді голови Шевченківської РДА

16 травня нового очільника району громаді представив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

У зустрічі з активом Шевченківщини також взяв участь радник голови ХОДА з правових питань Сергій Стороженко.

Представляючи Валерія Приходька, Євгеній Шахненко зауважив, що він має великий досвід ефективної роботи на керівних посадах. Зокрема, успішною була його діяльність на посаді голови Дворічанської РДА, де він працював протягом останніх двох років.

«Нове призначення - це свідчення довіри Президента України Петра Порошенка та голови Харківської обласної адміністрації Юлії Світличної. Це рішення прийняте саме тому, що Валерій Приходько добре проявив себе у Дворічанському районі, де під його керівництвом відбулися суттєві позитивні зрушення, - зазначив Євгеній Шахненко. - Сьогодні в Шевченківському районі накопичилося досить багато проблемних питань. Впевнений, що новий керівник РДА докладе максимум зусиль для їхнього вирішення. Ви можете розраховувати на підтримку обласної адміністрації, якщо працюватимете на розвиток громади. Ми всі маємо працювати однією злагодженою командою на чолі з керівником ХОДА Юлією Світличною, якій Президент довірив Харківщину».

Євгеній Шахненко порадив Валерію Приходьку в першу чергу звернути увагу на сферу ЖКГ Шевченківського району, яка потребує відновлення. Також серед нагальних завдань - ремонт доріг. Заступник голови ХОДА повідомив, що в цьому році за ініціативи Юлії Світличної збільшено обсяг фінансування ремонту доріг з обласного бюджету, і роботи в Шевченківському районі розпочнуться вже найближчим часом.

Сергій Стороженко звернув увагу нового керівника району на необхідність забезпечення правопорядку та законності, підкресливши, що влада має захищати права громадян.

Валерій Приходько подякував керівництву області за довіру та запевнив, що докладатиме максимум зусиль для вирішення проблемних питань та соціально-економічного розвитку Шевченківського району.