Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У святкуванні Дня Європи взяли участь декілька тисяч харківських студентів

У святкуванні Дня Європи взяли участь декілька тисяч харківських студентів

Молодіжний захід у Центральному парку культури та відпочинку ім. М.Горького пройшов під патронатом голови ХОДА Юлії Світличної.

Головною ідеєю свята стало відзначення історичної для нашої країни події - затвердження Радою ЄС рішення про безвізовий режим для громадян України.

З головної сцени свята до всіх його учасників звернувся голова конфедерації студентів Харківщини Ярослав Поліщук. Він наголосив, що Україна давно обрала свій шлях розвитку згідно з європейськими цінностями та життєвими стандартами.

«Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична очолює область з повною виваженістю та відповідальністю. Разом з усією командою ХОДА тримає європейський курс у виборі пріоритетів і цінностей», – сказав Ярослав Поліщук.

Заступник голови – керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев, який прийшов на свято не як учасник, а як гість, відзначив, що заходи з нагоди Дня Європи триватимуть на Харківщині протягом тижня.

«Харківська область бере активну участь у святкуванні. Протягом тижня майже щодня у закладах освіти та культури проходять різноманітні заходи: масові, молодіжні, спортивні», - повідомив Анатолій Бабічев.

Нагадаємо, старт святковим подіям поклали 11 травня церемонією підняття Державного прапора України та прапора Європейського союзу. Також великі прапори України та ЄС прикрашають фасад будівлі ХОДА.