Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександра Скакуна просили посприяти в придбанні техніки для богодухівської ДСНС

Олександра Скакуна просили посприяти в придбанні техніки для богодухівської ДСНС

12 травня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян у Богодухівському районі.

Жителі району зверталися до Олександра Скакуна з різними питаннями соціального та правового характеру.

Так, на прийом до заступника керівника облдержадміністрації звернувся представник Богодухівського райвідділу Головного управління ДСНС України в Харківській області. Він повідомив, що на даний момент з усіх пожежних автомобілів, які знаходяться на чергуванні в підрозділі, тільки один - підвищеної прохідності.

«Цьому автомобілю вже кілька десятків років, він повністю зношений. Коштів на придбання техніки в нас на даний момент немає. Тому просимо допомогти вирішити питання придбання пожежного автомобіля підвищеної прохідності для підрозділу», - сказав заявник.

Олександр Скакун запевнив, що візьме під контроль вирішення цього питання. Зокрема, буде розглянуто можливість виділення необхідних для придбання техніки коштів за рахунок обласної Програми розвитку цивільного захисту на 2016 - 2017 роки.

Також у ході прийому до Олександра Скакуна звернулися кілька жителів Богодухівського району з проханням посприяти у виділенні матеріальної допомоги на лікування. Заступник керівника області зазначив, що їх звернення розгляне профільна комісія при ХОДА.

Ще одне з питань стосувалося неправомірної, з точки зору заявника, передачі сільрадою земельної ділянки у власність товариству з обмеженою відповідальністю. Усі порушені в ході прийому питання заступник голови області взяв під контроль, заявники отримають відповіді у встановлені законом терміни.