Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські синхроністки вибороли «золото» етапу Світової серії

Харківські синхроністки вибороли «золото» етапу Світової серії

На четвертому етапі змагань, який з 2 по 6 травня відбувся в канадському Торонто, збірна України здобула вісім золотих нагород.

Збірна України, до складу якої увійшли харків’янки Анна Волошина, Ксенія Сидоренко, Анастасія Савчук, Єлизавета Яхно, Яна Нарежна, Олександра Кашуба, Аліна Шинкаренко, Валерія Апрелєва, Катерина Гончарова, а також Владислава і Марина Алексєєви, перемогла в усіх видах програми, окрім мікст-дуетів, де не виступала.

У сольних вправах не було рівних Анні Волошиній, яка з результатом 90.8138 бали перемогла в технічній програмі та з результатом 92.3 бали - в довільній.

Також Анна разом з Єлизаветою Яхно впевнено перемогли суперниць і у дуетах. За технічну програму судді поставили харків’янкам оцінку в 91.2005 бали та 91.9667 – за довільну програму.

Здобула золоті медалі українська збірна і у технічній (90.5914 бали) та довільній (92.6333 бали) програмах груп, а також у комбі (93.0333 бали) та хайлайті (90.5 бали).

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА зазначають, що Світова серія з синхронного плавання налічує шість етапів та є відбором на чемпіонат світу з водних видів спорту, який у липні відбудеться в Угорщині.