Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Первомайському відкрили новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

У Первомайському відкрили новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

У спортивному закладі розміщені волейбольна, футбольна й баскетбольна зали, а також декілька тренажерних залів.

За словами голови Первомайської райдержадміністрації Володимира Павленка, будувати спорткомплекс почали ще у 2012 році, роботи виконали на 10-15%, після чого процес призупинився.

«Саме завдяки принциповій позиції, на той час голови ХОДА, Ігоря Райніна у 2015 році будівництво було продовжено із залученням ПАТ «Укргазвидобування», з яким була підписана угода на продовження будівництва комплексу», - сказав Володимир Павленко.

У 2015 році, за поданням керівництва облдержадміністрації, уряд затвердив перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися в 2016 році коштом Державного фонду регіонального розвитку. Нашому регіону вдалося домогтися виділення понад 111 мільйонів гривень для реалізації програм і проектів регіонального розвитку.

«Відновлення робіт було непростою задачею, але органи влади обласного і районного рівня доклали для цього максимум зусиль. Під постійним контролем та за активної підтримки губернатора Юлії Світличної роботи велися небувалим темпом, і за півтора року ФОК був добудований. Саме завдяки всебічній допомозі обласної адміністрації та особисто Юлії Світличної сьогодні наше місто і район мають можливість пишатися сучасним фізкультурно-оздоровчим комплексом», - сказав Володимир Павленко.

Майданчики комплексу пристосовані для занять різними командними видами спорту в будь-яку пору року: футболом, волейболом, баскетболом, гандболом та ін. Також тут є зали й для інших видів спорту.

«Відкриття нового спортивного комплексу дасть старт вихованню талановитої спортивної молоді району та дасть новий виток розвитку спортивного руху на Первомайщині», - зазначив Володимир Павленко.