Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Жителі Харкова та області, які прийшли на прийом 15 березня, зверталися до першого заступника голови ХОДА з різних питань соціального і правового характеру.

Так, переселенець з Донбасу, сім'я якого проживає в Харкові, попросив Марка Беккера сприяти в отриманні житла на умовах пільгового кредитування за обласною програмою «Власний дім».

Перший заступник керівника області пояснив, що на даний момент програма не фінансується. Раніше кошти на програму проходили по лінії Міністерства агропромислового розвитку, тепер ці повноваження перейшли до Міністерства регіонального розвитку.

«На регіональному рівні повноваження необхідно передати від Департаменту АПР Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА. Ймовірно, це станеться вже на найближчій сесії обласної ради. Після цього буде вирішуватися питання про фінансування програми на 2017 рік», - розповів Марк Беккер.

Також у ході прийому порушувалися питання, пов'язані з компенсацією пільгового проїзду в громадському транспорті, оформленням земельних ділянок, орендою водних об'єктів та інші питання правового характеру.

За необхідності громадяни, які прийшли на прийом, отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА та представника Держгеокадастра в Харківській області.