Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Олександр Скакун провів особистий прийом громадян

Мешканці Харківської області зверталися до заступника голови ХОДА здебільшого за допомогою у вирішенні питань правового характеру.

Так, група заявників висловила незгоду з проведенням розслідування у кримінальній справі. Як пояснили мешканці області, кілька років тому вони взяли позику у ріелтора під заставу своєї нерухомості. Борг виплатили, проте житло у них відібрали.

«На квартири був накладений арешт. Однак цей ріелтор перереєстрував наші квартири на свою фірму. Цей процес необхідно призупинити, ми не хочемо втратити наші квартири», - сказала одна із заявниць.

Олександр Скакун пообіцяв надати допомогу у вирішенні питання в рамках компетенції ХОДА.

«Ситуація, дійсно, непроста. Ми візьмемо на контроль це питання. Все, що зможемо, зробимо», - сказав Олександр Скакун.

Ще одне питання, яке було озвучено на прийомі заступника голови ХОДА, стосувалося протиправних, на думку заявника, дій з боку сусіда.

«З його квартири чути неприємний запах, швидше за все, - хімічних речовин, сусід постійно шумить. Куди я тільки не звертався, ніхто не може мені допомогти», - розповів заявник.

Цю ситуацію Олександр Скакун також пообіцяв взяти на контроль і дати відповідь заявнику в установлені законом терміни.

Також заявники зверталися з проханням допомогти убезпечити членів садівничого товариства від злодіїв, які докучають їм уже не перший рік.

«Ми проведемо нараду з поліцейськими і розберемося у ситуації», - зазначив Олександр Скакун.

Заступник голови ХОДА зазначив, що всі порушені в ході прийому питання будуть досконально вивчені. Відповіді спрямують громадянам у терміни, визначені чинним законодавством.