Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У 2016 році мультимедійне обладнання придбали для 16 шкіл області, сучасні кабінети – для 6 ЗОШ

У 2016 році мультимедійне обладнання придбали для 16 шкіл області, сучасні кабінети – для 6 ЗОШ

23 лютого депутати облради затвердили звіт про хід виконання в 2016 році обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини».

«Заходи у рамках програми, що передбачалися до реалізації, були в повному обсязі профінансовані. Виділені кошти освоєні на 100%», - відзначили в Департаменті науки та освіти ХОДА.

Так, у рамках програми коштом обласного бюджету було придбано:

- сучасне обладнання для кабінетів фізики, математики, біології та географії для 6 шкіл Харківщини (в Балаклійському, Богодухівському, Валківському, Красноградському, Краснокутському та Первомайському районах);

- сучасне мультимедійне обладнання для 11 ЗОШ Барвінківського (2 школи), Вовчанського (3), Дворічанського (1), Зміївського (3), Золочівського (1) та Ізюмського (1) районів;

- технічне та технологічне обладнання для 16 ЗОШ у 14 районах області;

- спортивне знаряддя та спортивний інвентар для 8 ЗОШ у 8 районах області.

Також за рахунок програми провели капітальний ремонт покрівлі в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ст. Близнюківського району.

Окрім того, за рахунок коштів з різних джерел фінансування в 2016 році придбали 40 шкільних автобусів, які перевозять школярів у 23-х районах області.

На матеріально-технічний розвиток дошкільних навчальних закладів з обласного бюджету було виділено майже 800 тис. грн. Цим коштом придбано обладнання для харчоблоків Богодухівського ДНЗ, Борівського, Зачепилівського, Краснокутського, Харківського та двох ДНЗ Первомайського району. Також було придбано пральну машину для Горьківської ЗОШ I-II ст. Богодухівського району (проведено реконструкцію приміщень школи під ДНЗ), меблі для 5-ти ДНЗ Близнюківського, Богодухівського, Борівського, Великобурлуцького та Лозівського районів. Також кошти спрямували на обладнання ігрових майданчиків у двох ДНЗ Барвінківського та одному ДНЗ Сахновщинського районів.