Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розслідування нічного конфлікту на Олексіївці знаходиться на контролі ХОДА

Розслідування нічного конфлікту на Олексіївці знаходиться на контролі ХОДА

Про це повідомив заступник голови ХОДА Олександр Скакун.

Він відзначив, що в результаті спецоперації, яку було проведено вночі з 17 на 18 лютого підрозділами Національної поліції «КОРД», ГУ НП у Харківській області, патрульної поліції та СБУ, за скоєння злісного хуліганства на пр. Перемоги, 95, були затримані 11 осіб.

«Правоохоронні органи області спрацювали ефективно й оперативно. Робота проводилася в чіткій координації з ХОДА. Вже за кілька хвилин після повідомлення про інцидент на Олексіївці відбулась оперативна нарада за участю керівництва облдержадміністрації, представників Національної поліції, СБУ та прокуратури Харківської області», - повідомив Олександр Скакун.

Заступник глави ХОДА зазначив, що слідчими вже внесено інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 ч. 4 Кримінального кодексу України.

«Розслідування цієї кримінальної справи буде перебувати на контролі ХОДА, - підкреслив Олександр Скакун. - Ситуація в області стабільна, контрольована, й будь-які зазіхання на громадський порядок будуть припинятися».

Нагадаємо, 17 лютого о 21:20 на Олексіївці сталася сутичка між людьми в камуфляжній формі та групою громадян. Один з учасників конфлікту отримав вогнепальне поранення.