Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройде семінар-практикум з охорони праці

У Харкові пройде семінар-практикум з охорони праці

Захід у рамках Національного туру-марафону «Безпека праці - 2017» відбудеться 24 березня.

Національний марафон, приурочений до Всесвітнього дня охорони праці (28 квітня), стартує 3 березня. Він передбачає проведення семінарів-практикумів у найбільших містах України.

Організатором туру є журнал «Охорона праці і пожежна безпека».

«Наша мета — створення форми діалогу держави з суспільством, платформи для спілкування та обміну досвідом між кваліфікованими учасниками та відомими експертами. Ми хочемо привернути увагу суспільства, органів державної влади до питань підвищення рівня безпеки праці та запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням, створення умов для обміну досвідом у галузі охорони праці та підвищення освітнього рівня як фахівців з охорони парці, так і звичайних працівників», - говорять організатори проекту.

У семінарі, що пройде у Харкові 24 березня, візьмуть участь топ-менеджери організацій, керівники підприємств, керівники та фахівці підрозділів, що займаються питаннями охорони праці, промислової, пожежної та екологічної безпеки, уповноважені особи трудових колективів з охорони праці, члени комітетів (комісій) з охорони праці, з перевірки знань вимог охорони праці.

Для участі в семінарі необхідно зареєструватися тут.

Довідка. Навесні 2016 року успішно завершився Національний тур-марафон «Безпека праці - 2016». За його програмою в 7 містах України проведено 11 професійних семінарів, тренінгів, круглих столів. У них взяли участь майже 3000 спеціалістів з охорони праці. Було заслухано та обговорено близько 40 доповідей експертів журналу з безпеки праці.