Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Департаменті соцзахисту пройшла зустріч із представниками 22-х громадських організацій

У Департаменті соцзахисту пройшла зустріч із представниками 22-х громадських організацій

Директор департаменту Юрій Шпарага розповів, як буде здійснюватися фінансова підтримка діяльності громадських об'єднань у 2017 році.

На зустрічі були присутні керівники та бухгалтери громадських організацій, які об'єднують осіб з інвалідністю, ветеранів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, учасників бойових дій у Афганістані та ветеранів АТО.

Під час заходу обговорили порядок фінансування громадських організацій, питання надання фінансової, бухгалтерської звітності та інші питання взаємодії. Юрій Шпарага зазначив, що це перша зустріч після передачі Департаменту соціального захисту населення ХОДА повноважень на здійснення підтримки фінансової діяльності товариств та організацій.

«Хочу відзначити, що ми відкриті для співпраці та готові надавати організаційну й консультативну допомогу представникам громадськості, - сказав Юрій Шпарага. - Комплексна програма соціального захисту населення на 2016-2020 роки для фінансування настановної діяльності громадських організацій передбачає виділення понад 4 млн грн. Зараз, на перший квартал поточного року, маємо в розпорядженні 200 тисяч гривень».