Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалювальний сезон в області проходить стабільно. Євгеній Шахненко

Опалювальний сезон в області проходить стабільно. Євгеній Шахненко

Проміжні підсумки роботи всіх служб регіону взимку-2016/2017 заступник голови ХОДА підбив під час прес-конференції 26 січня.

Говорячи про проходження опалювального сезону в регіоні, Євгеній Шахненко зазначив, що всі аварійні ситуації, які виникали, мали локальний характер, їх ліквідація займала менше доби.

«Опалювальний сезон у Харківській області проходить стабільно. Ніяких відключень газу, тепла або гарячої води не буде, - заявив заступник голови облдержадміністрації. - Згідно з розпорядженням голови ХОДА Юлії Світличної в області створено оперативний штаб, який у ході щотижневих засідань розглядає проблеми, що виникають. У цей штаб входять представники комунальних служб, ГУ ДСНС України в Харківській області, «Харківобленерго», обласної Служби автомобільних доріг, керівництво міста Харків. Ми координуємо дії всіх служб і тримаємо ситуацію на контролі».

Євгеній Шахненко поінформував, що в регіоні цілодобово чергують 35 аварійних бригад обленерго та 55 - газової служби. У разі виникнення надзвичайних ситуацій і газівники, і енергетики готові спрямувати на їх ліквідацію по 1000 і більше фахівців.

Стабільну роботу демонструє і обласна Служба автомобільних доріг. На відміну від інших регіонів України, в Харківській області, попри рясні снігопади, нинішньою зимою жодного разу не обмежували рух на дорогах.

«Ми ретельно контролюємо це питання, - запевнив Євгеній Шахненко. - Ситуації бували різні - працювали тягачі, витягали великі фури. Але рух на дорогах не зупинявся».