Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Мешканці Харкова та області, в основному, зверталися до заступника голови ХОДА з різних питань соціального характеру.

Так, жителі Харкова, Харківського, Дергачівського та Дворічанського районів просили сприяти у наданні матеріальної допомоги на лікування. Михайло Черняк повідомив, що звернення розгляне профільна комісія. Тим, хто потребує лікування або обстеження, нададуть допомогу в обласних закладах охорони здоров'я.

Також на прийом до заступника керівника облдержадміністрації звернулися переселенці із зони АТО. Жінка з Донецька, яка зараз проживає в селі Куньє Ізюмського району, просила вирішити питання із заміною посвідчення дітей з багатодітної сім'ї. Багатодітна мати розповіла, що сім'ї потрібні дрова для опалення житла та теплі речі для дітей. Михайло Черняк запевнив, що питання із заміною посвідчення вирішиться буквально на днях. Вирішення питань опалення житла і забезпечення родини необхідними зимовими речами він доручив керівництву Ізюмського району.

Серед тих, хто прийшов на прийом до заступника голови ХОДА, була ще одна багатодітна сім'я переселенців із зони АТО – з Луганської області. Зараз вони проживають у селі Шарівка Валківського району. Глава сім'ї, у якій виховується 5 дітей, попросив сприяння у виділенні матеріальної допомоги. Михайло Черняк доручив співробітникам Департаменту соціального захисту населення ХОДА розглянути питання та надати можливе сприяння.

Мешканка села Мохнач Зміївського району звернулася до заступника голови ХОДА з інформацією про те, що у населеному пункті немає свого фельдшера. За інформацією заявниці, медичну допомогу можна отримати тільки в сусідніх Скрипаях, але цей населений пункт знаходиться далеко і діставатися туди жителям с. Мохнач проблематично.

«Ми порушимо  це питання перед райдержадміністрацією, щоб жителі села не залишалися без медичного обслуговування», - сказав Михайло Черняк.

Заступник голови облдержадміністрації доручив фахівцям профільних департаментів ХОДА вивчити порушені питання та взяв їх на контроль. Відповіді будуть спрямовані громадянам у терміни, визначені чинним законодавством.