Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев вручив грошові винагороди найкращим спортсменам області

Анатолій Бабічев вручив грошові винагороди найкращим спортсменам області

28 грудня заступник голови - керівник апарату ХОДА взяв участь у розширеному засіданні колегії Управління у справах молоді та спорту ХОДА.

У заході взяли участь керівники закладів фізкультури та спорту, громадських організацій фізкультурно-спортивної направленості, спортсмени та тренери.

Анатолій Бабічев привітав присутніх від імені голови ХОДА Юлії Світличної, подякував спортсменам за роботу і запевнив, що керівництво облдержадміністрації буде і надалі підтримувати розвиток харківського спорту. 

«Розвиток фізичної культури і спорту на Харківщині  – це пріоритет роботи обласної державної адміністрації не лише у цьому році, але і в наступному. Впевнений, що завдяки сильній та здоровій молоді, наше суспільство і країна будуть розвиватися, - зазначив Анатолій Бабічев. - Хочу подякувати спортсменам за роботу. Український прапор багато разів підіймався на міжнародній арені завдяки вашим успіхам. Рік був олімпійський, і нам було дуже приємно дивитися на досягнення наших спортсменів. Плани Харківської облдержадміністрації, профільного управління на наступний рік щодо розвитку фізичної культури та спорту дуже амбіційні, і ми будемо старатися їх реалізувати».

Анатолій Бабічев також нагадав, що завдяки особистій ініціативі керівника ХОДА Юлії Світличної наступного року у регіоні проходитимуть міжнародні футбольні матчі.

У ході засідання колегії учасники визначили пріоритетні напрямки роботи на наступний рік та підбили підсумки 2016 року. Зокрема, за інформацією Управління у справах молоді та спорту ХОДА, цього року спортивні звання «Заслужений майстер спорту України» отримали 11 спортсменів, «Майстер спорту України міжнародного класу» - 37 спортсменів, «Майстер спорту» - 246, «Заслужений тренер України» - 6.

Окрім того, протягом 2016 року спортсмени Харківської області на літніх олімпійських, паралімпійських іграх, чемпіонатах, кубках світу та Європи, міжнародних змаганнях вибороли 403 медалі (128 – золотих, 158 – срібних, 117 – бронзових), 185 з них - з олімпійських видів спорту, 155 – з неолімпійських, 63 – з видів спорту, в яких брали участь особи з інвалідністю.

У ході роботи колегії найкращі харківські спортсмени та їх тренери отримали грошові винагороди.

Більше фото