Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Заступника голови ХОДА просили допомогти у вирішенні земельних та соціальних питань.

Так, до Марка Беккера звернувся житель села Руські Тишки Харківського району з проханням про отримання 20 га земель громадського сінокосу в особисте користування. Марк Беккер зазначив, що існує розпорядження голови ХОДА від 14 липня 2015 року №327, згідного з яким ці землі були визнані землями загального користування.

Крім того, за роз'ясненням про оформлення земельної ділянки, де розміщений один з навчальних закладів Харкова, звернулася жителька міста. Необхідні пояснення жінці надав представник Головного управління Держземагентства в Харківській області Юрій Перекупський.

З повторним зверненням про скасування розпорядження голови ХОДА від 26 липня 2016 року «Про обмеження здійснення полювання у мисливський сезон 2016/17 років» звернувся член обласної організації УТМР (Українського товариства мисливців і рибалок). Марк Беккер пояснив заявнику, що обласна адміністрація виконує законні вимоги Управління служби безпеки України в Харківській області та нагадав активісту, що це питання в найближчий час буде розглядатися в суді.

Всі питання, з якими звернулися жителі Харківської області, заступник голови ХОДА взяв під особистий контроль. За необхідності, учасники особистого прийому отримали консультації керівників профільних підрозділів ХОДА.

Більше фото