Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В регіоні стартує другий сезон проекту «Кадети поліції»

В регіоні стартує другий сезон проекту «Кадети поліції»

Програма реалізується за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної.

За інформацією радника голови ХОДА Олексія Курцева, 12 листопада 2016 року в стінах Харківського національного університету внутрішніх справ відбудеться урочисте закриття першого сезону проекту «Кадети поліції» та відкриття другого сезону.

Під час заходу першим випускникам проекту вручать сертифікати, організаторам та викладачам програми - подяки і грамоти від голови Харківської обласної державної адміністрації.

Також для гостей урочистого заходу підготували концертну та екскурсійну програми від Харківського національного університету внутрішніх справ.

Захід розпочнеться об 11:00. Місце проведення: пр. Льва Ландау, 27, КПП №1 (ХНУВС).

З питань щодо проекту можна звертатися на електронну адресу: eliteofthenation@gmail.com або за телефоном (099) 960-97-22.

Довідка. Під патронатом Харківської облдержадміністрації громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» спільно з Харківським національним університетом внутрішніх справ та Управлінням патрульної поліції в м. Харкові проводить освітній проект «Кадети поліції», в рамках якого учасники мають пройти теоретичний курс по основах роботи правоохоронних органів, практичні заняття, фізичні вправи та безпосередньо ознайомитися з роботою патрульної поліції Харківської області.

Метою програми «Кадети поліції» є реалізація положень Конституції України та Закону України «Про Національну поліцію», пов’язаних з взаємодією правоохоронних органів з громадськістю, відкритості та прозорості діяльності правоохоронних органів, підвищення довіри населення до органів та підрозділів Національної поліції України.

Навчання за програмою «Кадети поліції» проходить з урахуванням вікових особливостей її учасників. Відповідно до віку вони поділяються на дві групи: від 9 до 13 років - молодші кадети поліції, від 14 до 18 років - старші кадети поліції.

Як і у першому сезоні, ГО «ВСБ «Еліта нації» надала безкоштовну форму 10 дітям з соціально незахищених верств населення.

У першому сезоні у проекті взяли участь 53 дитини, з яких 17 - дівчат та 36 – хлопців. Другий сезон будуть відвідувати 54 дитини, з яких 14 – дівчат та 40 – хлопців.