Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відремонтовано найбільш зруйновану ділянку дороги Безлюдівка - Хорошеве

Відремонтовано найбільш зруйновану ділянку дороги Безлюдівка - Хорошеве

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

Капітально відремонтували ділянку дороги протяжністю 1,9 км.

«Це ділянка від повороту на автодорогу Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка, до кар'єроуправління, - уточнив заступник начальника САД Харківської області Михайло Богатир. - Дорога була настільки зруйнована, що обійтися ямковим ремонтом було неможливо - потрібні капітальні роботи. Сьогодні ремонт ділянки виконаний, проводяться тільки роботи з планування та укріплення узбіч».

Заступник начальника Служби автомобільних доріг зазначив, що роботи фінансувалися з держбюджету, а також з бюджетів Харківського району та Безлюдівської сільської ради.

«В результаті співфінансування було виділено 6 млн грн. Так як по цій дорозі здійснює перевезення великовантажний транспорт - везуть пісок з кар'єру, на ділянці було виконано суцільне асфальтобетонне покриття в два шари. Перший шар - з крупнозернистого асфальтобетону, а другий - це полімерний асфальтобетон з добавками», - розповів Михайло Богатир.

Також влітку провели і поточний ремонт дороги на ділянці довжиною в 7,3 км.

«Крім того, ми відремонтували бар'єрні та поручневі огорожі моста й нанесли розмітку біля залізничного переїзду», - уточнив Михайло Богатир.