Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

Марк Беккер привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

25 жовтня в ХОДА відбувся урочистий прийом з нагоди Дня працівника харчової промисловості.

Відкриваючи захід, заступник голови обласної державної адміністрації Марк Беккер привітав усіх присутніх від імені голови області Юлії Світличної.

«Саме харчова промисловість є лідером у впровадженні нових технологій в нашому регіоні. Питома вага підприємств цієї галузі в структурі промисловості Харківської області складає 20%. Глибоко переконаний, що наш регіон може пишатися нашими підприємствами харчопрому. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя, миру. Зі святом!», - звернувся до учасників урочистого прийому Марк Беккер.

Від імені Харківської обласної профспілки працівників харчової та переробної промисловості колег привітав голова організації Микола Шацький.

«Спасибі обласній адміністрації за високу оцінку праці наших харчовиків. Незважаючи на складну обстановку, керівники підприємств разом з профспілками вирішують соціальні питання не тільки трудящих, а й пенсіонерів», - зазначив Микола Шацький.

В ході прийому Марк Беккер нагородив провідних співробітників галузі. Так, за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної харчової промисловості, сумлінну працю, визначні трудові досягнення та з нагоди професійного свята почесними грамотами ХОДА були відзначені:

- Ніна Лямцева – головний технолог ПАТ «Харківський хлібокомбінат «Слобожанський»;

- Роман Пасько – оператор виробничих печей ТОВ «Українсько-словенське підприємство «Хлібопекарський комплекс «Кулиничівський»;

- Андрій Юшка – заступник директора з виробництва ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат».

Подяку голови ХОДА отримали:

- Лариса Азаренко – начальник відділу складського та виробничого обліку ТОВ «ТЕРРА»;

- Наталя Левченко – апаратник комбікормового виробництва філії «Ізюмський комбінат хлібопродуктів»;

- Олена Штонда – головний технолог ТОВ «Лікеро-горілчаний завод «Прайм».