Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Опалення включено на всіх об’єктах соцсфери Харківщини

Опалення включено на всіх об’єктах соцсфери Харківщини

Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк.

За його даними, станом на 9 годину ранку 19 жовтня повністю завершена робота з підключення до теплопостачання об’єктів соціально сфери, а саме опалюються: 1035 лікувальних закладів (100%), 709 дитячих садка (100%), 790 шкіл (100%).

«У роботі знаходяться 779 із 780 котелень (99,9%), триває робота з теплозабезпечення житлових будинків: вже підключено 82% або 6856 будинків з централізованим опаленням», - відзначив Сергій Магдисюк.

В Управлінні паливно-енергетичного комплексу ХОДА наголосили, що на теплогенеруючих підприємствах регіону накопичені достатні запаси палива.

«Пиловугільні електростанції Зміївська ТЕС ПАТ «Центренерго» та філія «Теплоелектроцентраль» ТОВ «ДВ нафтогазовидобувна компанія» накопичили достатньо вугілля та перевищили заплановані графіками показники», - повідомив перший заступник начальника управління Дмитро Тараненко.

Він також відзначив, що, за даними Міненерговугілля України, на випадок тривалого періоду низьких температур збільшено стратегічний запас газу на 17%.