Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт дороги між селищами Безлюдівка і Хорошеве відновиться наступного тижня

Ремонт дороги між селищами Безлюдівка і Хорошеве відновиться наступного тижня

Про це ініціативній групі мешканців Безлюдівки повідомив в ході особистого прийому 7 жовтня Євгеній Шахненко.

Мешканці Безлюдівки поскаржилися заступнику голови ХОДА на те, що досі не завершено ремонт ділянки дороги до селища Хорошеве.

«З 7 кілометрів було зроблено 726 погонних метрів дороги, перерву в роботі дорожники пояснюють відсутністю фінансування, - розповіли про проблему місцеві мешканці. - Також невідомі познімали дорожні знаки, що обмежують вантажопідйомність автотранспорту, а вантажівки, як і раніше, руйнують дорогу».

Євгеній Шахненко зазначив, що тримає це питання на особистому контролі і вже провів переговори з керівництвом району і Служби автомобільних доріг області.

«Днями з районного бюджету для капремонту дороги були виділені 2 млн грн, ще 1 млн має надійти від Безлюдівської селищної ради. У Службі автомобільних доріг мене запевнили, що продовжать роботи вже з понеділка, також я дав завдання голові райадміністрації контролювати це питання. Крім того, керівники району займуться розробкою проектування іншої дороги до кар'єру», - зазначив Євгеній Шахненко.

Також на прийом до заступника голови ХОДА звернулися мешканки села Подвірки Дергачівського району. Жінки розповіли про незадовільну якість покриття доріг прибудинкової території і необхідність ремонту багатоквартирного будинку по вулиці Сумський шлях, 12. Євгеній Шахненко доручив вирішення питання директору Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергію Магдисюку.

Громадяни, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА, в разі потреби, отримали консультації керівників профільних департаментів облдержадміністрації. Питання, які потребують детального вивчення, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.