Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко перевірив хід ремонтних робіт на об’єктах Кегичівського району

Євгеній Шахненко перевірив хід ремонтних робіт на об’єктах Кегичівського району

Заступник голови ХОДА відвідав район з робочим візитом 6 жовтня.

У ході робочої поїздки Євгеній Шахненко відвідав Кегичівську центральну районну лікарню, де до роботи вже готова нова твердопаливна котельня та районний Будинок культури, в якому триває ремонт.

Як розповів голова Кегичівської райдержадміністрації Роман Гончаров, останній раз місцевий Будинок культури ремонтували в 2010 році – тоді до ладу привели дах. При поновленні ремонтних робіт з обласного бюджету було виділено більше 1 млн грн.

«За ці кошти був проведений ремонт електропроводки, опалення та неслужбових приміщень. За рахунок районного бюджету відремонтовано глядацьку сцену і хореографічну кімнату. У подальших планах - приведення до ладу фасаду будівлі та приміщень, а також благоустрій прилеглої до РБК території -  реконструкція паркової зони», - пояснив Роман Гончаров.

Євгеній Шахненко ознайомився з проведенням ремонтних робіт та попросив підготувати необхідну документацію на наступний бюджетний рік та включити до неї всі об’єкти Будинку культури, які потребують ремонту. 

У Центральній районній лікарні Євгеній Шахненко оглянув модернізовану систему опалення.

«Заміна котельні та перехід на альтернативний вид палива, які провели в рамках програми енергозаміщення, дозволить зекономити бюджетні кошти та мінімізувати втрати при транспортуванні тепла, - відзначив заступник голови ХОДА. – У майбутньому розглянемо можливість заміни вікон у приміщенні лікарні».