Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства регіону запрошують взяти участь у міжнародному форумі «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»

Підприємства регіону запрошують взяти  участь у міжнародному форумі  «ПЕК України: сьогодення та майбутнє»

Захід пройде з 8 по 10 листопада в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15).

«Основна мета форуму — сприяти реалізації державної політики в усіх секторах паливно-енергетичного комплексу, зменшенню енергоємності суспільного виробництва, впровадженню енергозбереження та енергоефективних способів господарювання, оновленню та модернізації виробничих фондів промисловості, житлово-комунального господарства, соціальної та бюджетної сфери», - розповідають організатори.

На форумі галузева експозиція «ПЕК України» презентує здобутки та стратегічні перспективи розвитку національних компаній паливно-енергетичного комплексу за такими напрямками: електроенергетика, теплова та атомна енергетика, гідроенергетика, нафтова, газова та нафтопереробна промисловість, а також вугільно-промисловий комплекс. Також XIV Міжнародна виставка «Енергетика в промисловості-2016» за участю вітчизняних та іноземних виробників продемонструє новітні зразки енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникову продукцію, засоби автоматизації для підприємств паливно-енергетичного комплексу та енергетичних господарств виробничої сфери.

В рамках заходу передбачена ділова програма у форматі засідань, конференцій, семінарів та круглих столів, на яких учасники зможуть обговорити важливі завдання енергетичної галузі, серед яких - зміцнення рівня енергетичної безпеки країни, прискорення процесів імплементації європейських директив, залучення міжнародних кредитів та технічної допомоги, ощадливе використання паливно-енергетичних ресурсів, заміщення газу альтернативними видами палива, впровадження інноваційних технологій, засобів та обладнання.

Крім того, за сприяння Міненерговугілля, одночасно з форумом проходитимуть дві виставки:

- Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної та вугільної промисловості «Майнинг індастрі ЕКСПО-2016», яка представлятиме сучасну бурову, кар'єрну, прохідницьку техніку та інструмент, гірничозбагачувальне обладнання, гірничий транспорт, запчастини і комплектуючі, а також системи автоматизації та життєзабезпечення;

- Міжнародна спеціалізована виставка «НафтогазЕКСПО-2016», на якій презентуватимуть ефективні технології, обладнання для розвідки, видобутку, транспортування, переробки та зберігання нафти та природного газу.

За довідками щодо участі можна звертатись до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України за тел. (044) 531-36-12 або факсом (044) 206-38-74 та е-mail: natalia.kazakova@mev.energy.gov.ua.

Форум відбудеться згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, організаторами є Міністерство енергетики та вугільної промисловості України та ТОВ «Міжнародний виставковий центр».