Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Михайло Черняк провів особистий прийом громадян

Жителі Харкова та області, які прийшли на прийом до заступника голови ХОДА 28 вересня, зверталися з різних питань соціального характеру.

Так, пенсіонерка з Харкова розповіла про те, що мешканці будинку, в якому вона проживає, не можуть оформити субсидії на послуги теплопостачання через те, що будинок опалюється котельнею, на яку забудовник не отримав ліцензію.

Михайло Черняк пообіцяв розібратися в проблемі. Він також зазначив, що необхідно з'ясувати: одиничний це випадок чи, можливо, проблема з використанням неліцензійних котлів є і в інших будинках цього забудовника.

«Всі, хто має право отримувати субсидії, повинні цим правом скористатися. Не можна допускати, щоб люди розплачувалися за те, що забудовники або експлуатаційні компанії не дотримуються законодавства», - підкреслив заступник керівника області.

Також до Михайла Черняка зверталися за допомогою в лікуванні й придбанні реабілітаційних засобів, а також за матеріальною допомогою. Відповідні консультації заявникам надали керівники управління охорони здоров'я та Департаменту соціального захисту ХОДА.

З проханням про створення відеоролика, присвяченого людям з обмеженими фізичними можливостями, до заступника голови ХОДА звернувся активіст з Харкова.

Активіст козацького руху попросив Михайла Черняка сприяти розвитку руху на Харківщині, зокрема - створити при обласній адміністрації ради старійшин козацтва, яка буде опікуватися патріотичним вихованням молоді.

Вирішення питань, озвучених громадянами в ході прийому, Михайло Черняк взяв під контроль.