Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Марк Беккер провів особистий прийом громадян

Мешканці Харківщини, які прийшли на прийом 21 вересня, зверталися до заступника голови ХОДА за допомогою у вирішенні різних соціальних та правових питань.

Так, власник рибного господарства з Краснокутського району звернувся за роз’ясненнями порядку участі у земельних торгах та допомогою у виготовленні паспорту водного об’єкту на території Рябоконівської сільської ради. Як пояснив чоловік, він хоче орендувати водний об’єкт, який знаходиться поруч з його зарибленою водоймою, щоб розширити господарство. Зараз в ньому працюють постійно 15 робітників, у сезон - до 50. У разі, якщо чоловікові вдасться розширити рибгосп, це дасть постійну роботу ще принаймні шістьом мешканцям села.

Марк Беккер пообіцяв надати заявникові всі роз’яснення щодо орендування водойми.

З питання погодження використання водно-болотного фонду мисливського резерву в якості мисливських угідь до заступника голови ХОДА звернулася група мисливців товариства «Лотос» Балаклійського району.

Ще одна група громадян прийшла на прийом за допомогою у вирішенні проблемних питань, пов’язаних з ліквідацією одного з банків. Вкладники банку наразі не можуть домогтися повернення вкладів з Державного фонду гарантування вкладів та просять надати юридичну консультацію з цього питання.

З проханням допомогти з виплатою заборгованості по заробітній платі на ДП «ХДАВП» до Марка Беккера звернулася дружина колишнього працівника підприємства, який помер. Марк Беккер повідомив жінці, що вже завтра вона зможе отримати половину боргу, а до кінця місяця, можливо, - другу половину коштів.

Всі, хто прийшов на прийом до заступника голови ХОДА, за необхідності, отримали консультації керівників профільних підрозділів обласної адміністрації.