Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко взяв участь у святкуванні 370-річчя міста Валки

Євгеній Шахненко взяв участь у святкуванні 370-річчя міста Валки

Заступник голови ХОДА привітав жителів Валок від імені керівника області Юлії Світличної та Глави Адміністрації Президента України Ігоря Райніна.

«Дорогі валківчани, дозвольте мені від імені Глави Адміністрації Президента України, нашого земляка, Ігоря Львовича Райніна та за його дорученням привітати вас із цим святом і побажати всього самого доброго», - звернувся Євгеній Шахненко до всіх гостей свята у Валках.

Він також зачитав з головної сцени міста вітальне звернення від в.о. голови ХОДА Юлії Світличної з побажаннями щастя, здоров'я, злагоди і мирного неба над головою.

Євгеній Шахненко передав валківчанам привітання й від першого заступника голови Харківської облради Віктора Коваленка.

«І від себе особисто: ви мені всі рідні, я багатьох людей тут знаю в силу роду своєї діяльності: спілкуємося з питань житлового та енергетичного господарства. Тут живуть прекрасні люди! Зі святом, дорогі валківчани!» - завершив свою промову заступник голови ХОДА.

Довідка. Роком заснування міста Валки вважається 1646-й, коли тут був побудований Можайський острог (названий за назвою річки Мжа). Традиційно день міста у Валках святкують 16 вересня - в день визволення населеного пункту від фашистських загарбників.