Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Анатолій Бабічев взяв участь в урочистих лінійках у школах Первомайського району

Анатолій Бабічев взяв участь в урочистих лінійках у школах Первомайського району

Він привітав школярів Олексіївської школи та Біляєвського НВК та їх педагогів з початком навчального року від імені керівника області Юлії Світличної.

«Освіта - це фундамент економічного розвитку держави і побудови громадянського суспільства. Тому забезпечити доступність і якість освіти - одне з головних завдань для управлінців на всіх рівнях влади. Ми розуміємо це, тому сьогодні Харківська область першою впроваджує реформи у сфері освіти і за підсумками минулого року посіла перше місце серед регіонів за темпами розвитку галузі», - зазначив Анатолій Бабічев.

Під час лінійок він передав навчальним закладам комплекти спортивного інвентарю, який школи Харківщини отримали в рамках співпраці обласної адміністрації з ЮНІСЕФ. Крім того, директор Департаменту науки і освіти передав сертифікат на спеціалізоване обладнання для класу біології Біляєвському НВК.

Як розповіла начальник районного управління науки і освіти Людмила Кирко, в ході підготовки до нового навчального року, практично у всіх закладах району були проведені ремонтні роботи.

«За кошти обласного та місцевого бюджетів були відремонтовані покрівлі, замінені вікна, двері у школах, закуплене технологічне обладнання для дошкільних закладів, придбано новий шкільний автобус. Сьогодні проводяться роботи із заміни котлів та систем опалення у Червонівському та Троїцькому НВК. Це величезний обсяг робіт», - зазначила Людмила Кирко.

Загалом в Первомайському районі 1 вересня до школи пішли 968 учнів, з них 118 - першокласники.