Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Марафон - відмінна можливість перевірити свої сили. Юлія Світлична

Марафон - відмінна можливість перевірити свої сили. Юлія Світлична

Випробувати себе бігом цієї неділі зможуть усі бажаючі. Змагання стартують 21 серпня о 8:00 на стадіоні «Динамо» в Харкові.

«Цього року я вдруге візьму участь у традиційному марафоні, який проходить в місті Харків напередодні Дня Незалежності України, - поділилася перший заступник голови ХОДА. - Вважаю, що подібні спортивні заходи - відмінна можливість для кожного перевірити свої сили та довести вміння домагатися поставлених цілей. Спорт загартовує характер, дисциплінує. Нарешті, це прекрасна можливість провести вихідний день яскраво, цікаво, активно, із задоволенням і користю для здоров'я. Запрошую всіх жителів і гостей Харківської області взяти участь у заході. Приходьте всією родиною! Адже приклад батьків, що відірвалися від комп'ютерів і телевізорів заради пробіжки, - кращий спосіб виховати дітей спортивними та здоровими.

Побачимося у неділю о 8-й ранку на стадіоні «Динамо»!».

Нагадаємо, традиційний біговий марафон пройде в Харкові вже в 31-й раз. Учасникам змагань пропонують пробігти на вибір чотири можливі дистанції: 42,2 км, 21,1 км, 10 км або 3 км. У 2015 році в заході взяли участь близько 5000 осіб. Наймолодшому з легкоатлетів було 5 років, а найстаршому - 94 роки. Юлія Світлична минулого року пробігла на марафоні дистанцію в 10 км і в 2016-му ставить собі настільки ж високу планку.