Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Я зробив максимально все, що від мене залежало». Богдан Бондаренко – про здобуту «бронзу» у Ріо

«Я зробив максимально все, що від мене залежало». Богдан Бондаренко – про здобуту «бронзу» у Ріо

Харківський легкоатлет прокоментував прес-службі Національного олімпійського комітету України свої враження та емоції.

«Якби мені сказали десять днів тому, що буде такий результат, я б, мабуть, засмутився, тому що я був у гарній формі. Якби мені сказали про такий результат три дні тому – я б не повірив, так як на останньому заключному зборі тут, в Бразилії, сильно застудився, лікувався. У день кваліфікації лише завершив приймати антибіотики, але все одно почував себе не дуже, - розповідає Богдан. - Хвороба дуже вплинула на мене і мій результат, але Олімпійські ігри поводяться один раз на чотири роки, тому потрібно було боротись. Мені просто не вистачило сил».

На запитання - чи задоволений він своєю нагородою, спортсмен відповів: «Задоволений, сьогодні зробив максимально все, що від мене залежало».

Нагадаємо, 16 серпня легкоатлет Богдан Бондаренко завоював Харківщині першу медаль Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.

В секторі стрибків у висоту харків’янину підкорилися 2м 33см. Він з перших спроб взяв висоту 2.25м та 2.33м і на наступні спроби переніс планку на висоту 2.38м. Але, не подолавши її у перших двох спробах, перейшов на 2.40м. На жаль, ця висота також виявилася недосяжною. Тим не менш, впевнено взятих 2.33м вистачило, щоб посісти третє місце.

Перевершити Богдана змогли лише Мутаз Есса Баршим з Катару, який з результатом 2.36м посів друге місце, та канадець Дерек Друен, який з результатом 2.38м став олімпійським чемпіоном. Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Із здобутою олімпійською нагородою Богдана Бондаренка привітав голова ХОДА Ігор Райнин.