Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична подякувала Нелі Шульман за розвиток співробітництва між Харківщиною та Ізраїлем

Юлія Світлична подякувала Нелі Шульман за розвиток співробітництва між Харківщиною та Ізраїлем

11 серпня в Ізраїльському культурному центрі в Харкові відбувся прощальний прийом на честь другого секретаря Посольства Держави Ізраїль в Україні Нелі Шульман, яка чотири роки керувала центром.

Перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична подякувала Нелі Шульман за внесок у розвиток двосторонніх відносин між Державою Ізраїль і Харківською областю.

«За останні два роки ми в Харківській області збудували ефективну систему міжнародних відносин. Але взаємини з Державою Ізраїль почалися задовго до цієї активної фази міжнародного співробітництва Харківської області, - зазначила Юлія Світлична. - Обласна адміністрація знаходиться в щоденній співпраці з Ізраїльським культурним центром. Разом ми провели багато культурних заходів, реалізували низку програм в економічній, освітній сфері. Ви стали надійним партнером для України в складний час - активно відгукувалися на потреби в лікуванні наших бійців, надавали гуманітарну допомогу. Впевнена, що попереду нас чекає новий виток взаємодії та розвитку двосторонніх взаємин».

Юлія Світлична побажала Нелі Шульман нових професійних перемог і мирного неба - і над Ізраїлем, і над Україною - та вручила почесні грамоти від імені голови ХОДА Ігоря Райніна, а також від імені депутатського корпусу Харківської обласної ради.

Нелі Шульман, у свою чергу, зазначила, що робота в Харкові не тільки стала для неї великим досвідом, але й принесла багато радості.

«Тут мені довелося співпрацювати з людьми, які люблять свій регіон, свою країну, свою роботу. Вони назавжди залишаться в моєму серці», - сказала Нелі Шульман.

Під час заходу вона представила свою наступницю: новим директором Ізраїльського культурного центру в Харкові стала Аліса Лідерман, яка запевнила, що продовжить ті починання, якими вже займається представництво.

Більше фото