Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко привітав колектив філії УМГ «Харківтрансгаз» з ювілеєм підприємства

Євгеній Шахненко привітав колектив філії УМГ «Харківтрансгаз» з ювілеєм підприємства

4 серпня філія управління магістральних газопроводів «Харківтрансгаз» відзначила 60-ту річницю від дня заснування.

Від імені глави області Ігоря Райніна підрозділ ПАТ «Укртрансгаз» привітав зі святом заступник керівника ХОДА Євгеній Шахненко.

«Шановні працівники управління «Харківтрансгаз», гості, ветерани! За роки плідної роботи ваша організація показала себе потужним, прогресивним підприємством України. Сьогодні ви обслуговуєте близько 35% всіх газотранспортних систем України та працюєте в багатьох регіонах. У цей непростий для країни час ваші співробітники працюють, в тому числі, й у зоні проведення АТО. Бажаю вам та вашим родинам щастя, здоров'я, добра та благополуччя! Миру усім нам!», - привітав ювілярів Євгеній Шахненко.  

Президент ПАТ «Укртрансгаз» Ігор Прокопів також відзначив особливу роль харківських газотранспортників.

«Велика подяка вам, що прийняли в сім'ю частину «Донбастрансгазу» та не допустили збою у такий тяжкий для всіх нас час. Бажаю безперебійної та безаварійної роботи на довгі роки», - звернувся до колег Ігор Прокопів.

За словами директора УМГ «Харківтрансгаз» Михайла Собчука, сьогодні підприємство має 10 тис. 544 км магістральних газопроводів, 14 компресорних та 379 газорозподільних станцій.

«Це потужне господарство створювалось не одним поколінням працівників, та найбільша наша цінність – це колектив однодумців, колектив професіоналів. Сучасність ставить нові задачі, й нам потрібно перетворити підприємство на європейські технічні й технологічні засади», - сказав керівник УМГ «Харківтрансгаз».

Довідка. У 1956 році з надр Шебелинського родовища надійшли перші кубометри блакитного палива до Харкова. Саме в цей час закладалися основи потужного газотранспортного підприємства, з’явилися проекти будівництва газових магістралей на Дніпропетровськ та Одесу.

Сьогодні працівники філії забезпечують надійну та безперебійну роботу газотранспортної системи України, сприяють розвитку, модернізації і реконструкції її об’єктів, беруть активну участь у розробленні та впровадженні сучасних технологій транспортування та зберігання газу.

До складу управління магістральних газопроводів «Харківтрансгаз» входять 10 лінійно-виробничих управлінь (Харківське, Запорізьке, Миколаївське, Криворізьке, Херсонське, Куп’янське, Шебелинське, Краматорське, Первомайське, Сєвєродонецьке) та Пролетарське виробниче управління підземного зберігання газу.