Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін провів особистий прийом громадян

Ігор Райнін провів особистий прийом громадян

Виїзний прийом голови ХОДА відбувся 21 липня на базі управління регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Співробітники Південної залізниці звернулися до керівника області з питаннями, що стосуються різних сфер життя регіону. У тому числі просили роз'яснень і допомоги у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Також заявники просили вирішити питання, що стосуються сфер охорони здоров'я та освіти. Були підняті питання тарифів і надання субсидій, обговорювалися проблеми у сфері промисловості та виділення землі.

«Всі питання, які ми сьогодні обговорили, повинні бути вирішені. Людям необхідно надати допомогу - безумовно, якщо вона обґрунтована і знаходиться в рамках закону. Якщо щось не в наших силах, необхідно розібратися, хто може надати необхідну допомогу, надати увагу людям і вникнути в кожну конкретну ситуацію», - поставив завдання керівникам профільних департаментів ХОДА Ігор Райнін.

Він взяв на контроль підняті співробітниками Південної залізниці в ході прийому питання, підкресливши, що посприяє у реалізації всіх прохань заявників, що належать до сфери компетенції облдержадміністрації.

Більше фото