Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У двох районах Харківської області відзвітували про підготовку до зими

У двох районах Харківської області відзвітували про підготовку до зими

12 липня відбулося чергове засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соцсфери області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період-2016/2017.

Під час засідань керівництво Барвінківського та Близнюківського районів доповіло про хід роботи з підготовки до наступного осінньо-зимового періоду.

Серед проблемних питань, яким приділяється особлива увага, є невідповідність діючих тарифів на житлово-комунальні послуги економічно обґрунтованим витратам на виробництво послуг, заборгованість споживачів за надані послуги теплопостачання, підготовка доріг комунальної власності, забезпечення котелень резервним електропостачанням на випадок надзвичайної ситуації, оснащення житлового фонду приладами обліку та інше.

За результатами засідань членами штабу були надані відповідні рекомендації та доручення. Підсумки виконаної роботи з підготовки будуть проведені у вересні поточного року під час проведення підсумкових засідань обласного штабу.

Нагадаємо, виїзні засідання обласного штабу з підготовки до зими тривають протягом червня-липня. За словами директора Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Сергія Магдисюка, це дозволить виявити проблемні моменти і вчасно усунути їх.

«У минулому році завдяки відповідальності місцевих голів та злагодженій роботі комунальних підприємств ми успішно пройшли опалювальний період. Сьогодні ми робимо все, щоб і в цьому році пройти зиму без збоїв і створити максимально комфортні умови для мешканців області», - сказав Сергій Магдисюк.