Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогу до Куп’янська відремонтують до 20 серпня

Дорогу до Куп’янська відремонтують до 20 серпня

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

«На початку року голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін визначив пріоритети розвитку автомобільної мережі області. Він також особисто тримає на контролі графіки виконання ремонтних робіт на основних напрямках, серед яких дороги: Чугуїв – Мілове, Харків­- Охтирка, автомобільна дорога Київ­ - Харків­ - Довжанський - від м.Чугуєва до кордону з Донецькою областю», - зазначив Євген Зражевець.

Зокрема, за його інформацією, роботи на трасі Чугуєв-Мілове йдуть повним ходом. Зараз бригади працюють на ділянці від смт Шевченкове до Куп’янська. Відстань між населеними пунктами - близько 37 кілометрів.

«Там, де є найбільш зруйновані ділянки, формуємо основу для укладки двох шарів асфальтобетону. На інших ділянках ми проводимо ямковий ремонт. Основний комплекс робіт на цьому відрізку траси ми плануємо завершити до 20 серпня» , - зазначив Євген Зражевець.

Він також нагадав, що ремонт траси Чугуїв - Мілове було розпочато у 2015 році. Вже капітально відремонтовано найбільш аварійну ділянку дороги - 11 км від повороту до села Леб’яже Чугуївського району до кордону з Шевченківським районом.

«Таким чином до середини серпня комфортний проїзд буде забезпечено до Куп’янська», - зазначив Євген Зражевець. 

Щоденно на автомобільній дорозі працює понад 30 одиниць техніки, 10 інженерно-технічних робітників та більше 70 дорожніх робочих.